Kutha Majakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Majakerta
Lambang Kota Mojokerto.jpg
Lambang Kutha Majakerta
Sesanti: "" ()
Locator kota mojokerto.png
Dina Dadi:
Walikutha: H. Abdul Gani Suhartono
Wakil Walikutha: Hendro Suwono
Jembar
 -Total:

16,46 km²
Kacamatan
 -Cacahe:

2 Kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-
+/-jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kajawèn, Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Jawa lan Basa Indonésia

Kutha Majakerta iku kutha ing Jawa Wétan, jembar wewengkon kutha iki ± 16,46 km² utawa hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

7°33' Lintang kidul lan 122°28' Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Majakerta ketata sajeroning 2 kacamatan, désa lan kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Majakerta ya iku:

Ékonomi & Sosial[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Paninggalan Sajarah[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Jawa Wétan