Kutha Majakerta

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kutha Majakerta
Lambang Kota Mojokerto.jpg
Lambang Kutha Majakerta
Motto: "" ()
Locator kota mojokerto.png
Dina Dadi:
Walikutha: H. Abdul Gani Suhartono
Wakil Walikutha: Hendro Suwono
Jembar
 - Total:

16,46 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

2 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/-
+/- jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kajawèn, Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Jawa lan Basa Indonésia

Kutha Majakerta iku kutha ing Jawa Wétan, jembar wewengkon kutha iki ± 16,46 km² utawa hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

7°33' Lintang kidul lan 122°28' Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Majakerta ketata jroning 2 kacamatan, désa lan kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Majakerta ya iku:

Ekonomi & Sosial[besut | besut sumber]

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Paninggalan Sajarah[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Jawa Wétan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Majakerta&oldid=1048931"