20

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Taun: 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Dasawarsa: 10-an  20-an  30-an
Abad: kaping-0  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-20 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=20&oldid=809793"