Masjid Tiban Turen Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Masjid Tiban Turen Malang utawa misuwur kanthi sesebutan Masjid Tiban ya iku salah sawijining Masjid kang dumunung ana ing dalan KH Wahid Hasyim Gg. Anggur No 10 RT 07/RW 06 Désa Sananrejo, Turen, Malang Jawa Wétan.