Bothok

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bothok
Bothok.JPG
Bothok
Informasi
Asal Indonesia
Dhaérah Jawa
Penyajian lan bahan
Bahan Klapa

Bothok yaiku panganan kang digawé saka klapa enom kang diparut, banjur di bumboni karo lombok abang,kemiri, brambang, bawang, tumbar, uyah, kencur, godhong salam lan godhong jeruk kang diuleg ana ing cowèk karo di uleg-uleg. Banjur dibuntel karo godhong gedhang kang dibitinggi karo sada, lan di kukus ana ing pawon nganggo dandang. Bothok bisa uga digado utawa dipangan karo sega lan jangan (sayur).

Macem-macemé bothok



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bothok&oldid=829277"