Pèpès

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pèpès iwak mas

Pèpès yaiku sawijining cara ngolah bahan panganan (biyasané kanggo iwak) kanthi nggunakaké godhong gedhang kanggo mbungkus iwak lan bumbuné. Carané nggawé yaiku bumbu lan rempah dilembutaké lan ditambah godhongkemangi, tomat, lan lombok banjur diolèsaké iwak mas kang wis diresiki. Kabèh mau dibungkus nganggo godhong gedhang lan dibitingi. Bungkusan iki banjur dibakar (dipèpès) ing sak dhuwuring geni utawa areng nganti garing.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pèpès&oldid=872892"