Bakcang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bakcang
Zongzi.jpg
Bakcang saka China kidul
Informasi
Asal China
Dhaérah China Kidul
Penyajian lan bahan
Bahan Beras/Sega

Bakcang, ba cang utawa bacang (saka basa Hokkien bah-chàng) iku sawijining panganan Cina sing uga akèh ditemokaké ing Tanah Jawa lan Indonésia sacara umum. Ing basa Mandarin panganan iki diarani 粽 zongzi. Panganan iki wujudé sega utawa ketan diisi daging utawa isi liyané sing dibungkus godhong pring lan dibentuk limas.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bakcang&oldid=833617"