Salam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Salam bisa ngrujuk marang:

  1. Salam, salah siji cara komunikasi manungsa
  2. Salam, sajenis tetanduran sing godhongé dipigunakaké minangka bumbu masakan
  3. Jeneng-jeneng panggonan, kayadéné Désa Salam lan Kecamatan Salam, Magelang
  4. Jeneng-jeneng wong, upamané Rudy Salam, Dr. Salam Fayyad. Lsp.


Disambig.svg
Puniki kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Salam&oldid=829592"