Panganan saka Jawa Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki pratélan makanan kas saka Jawa Tengah, miturut kabupatèn/kutha:

Gudeg