Kripik

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kripik

Kripik iku nyamikan sing arupa irisan woh-wohan, pala kependhem, godhong-godhongan lan liya-liyané sing digorèng nganti garing.[1] Contoné ya iku kripik gedhang, kripik téla, kripik bayem, kripik témpé, kripik apel lan kripik-kripik liyané. Karebèn rasané gurih lan garing, adaté kripik iku digorèng nganggo glepung. Adaté kripik iku digorèng, nanging ana uga sing namung dipépé utawa digaringaké. Kripik iku adate duwé rasa asin, pedhes, legi, kecut lan gurih, nanging utawa camborané rasa-rasa mau.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kripik&oldid=1023912"