Pedhes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dagangan lombok pedhes ing Houston, Texas

Pedhes ya iku rasa saka ilat, racaké padha karo rasané lombok utawa rasa panas palsu.