Pedhes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dagangan lombok pedhes ing Houston, Texas

Pedhes yaiku rasa saka ilat, racaké padha karo rasané lombok utawa rasa panas palsu.