Pedhes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dagangan lombok pedhes ing Houston, Texas

Pedhes ya iku rasa saka ilat, biasané padha karo rasané lombok utawa rasa panas palsu.