Pedhes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dagangan lombok pedhes ing Houston, Texas

Pedhes ya iku rasa saka ilat, racaké padha karo rasané lombok utawa rasa panas palsu.