Pedhes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dagangan lombok pedhes ing Houston, Texas

Pedhes ya iku rasa saka ilat, biasané padha karo rasané lombok utawa rasa panas palsu.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pedhes&oldid=1023684"