Endhog asin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Endhog asin

Endhog asin utawa endhog kamal iku salah siji panganan khas Indonésia lan akèh tinemu didol ing tlatah Kabupatèn Brebes. Endhog asin iku kagawé saka prosès pengasinan kanthi ngekum endhog bèbèk utawa pitik ing campuran uyah lan bata kang wis didheplok. Prosesé kira-kira 2 minggu.[1] samenika kathah variasi raos saking endhog asin.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]