Endhog asin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Endhog asin
Endhog Asin enak khas Losari, Brebes

Endhog asin utawa endhog kamal iku salah siji panganan khas Indonésia lan akèh tinemu didol ing tlatah Kabupatèn Brebes. Endhog asin iku kagawé saka prosès pengasinan kanthi ngekum endhog bèbèk utawa pitik ing campuran uyah lan bata kang wis didheplok. Prosesé kira-kira 2 minggu.[1] samenika kathah variasi raos saking endhog asin.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]