Sega becek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar sega becek

Sega Bécèk ya iku panganan saka Nganjuk, Jawa Timur, Indonésia. Sega bécèk iku mirib kari / kare wedhus. Isi sega bécèk wujud soto babat, nanging ditambah karo saté wedhus kang wis dijupuk tusuk satèné.