Nganjuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kutha Nganjuk iku kutha krajan Kabupatèn Nganjuk, provinsi Jawa Timur.