Nganjuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutha Nganjuk iku kutha krajan Kabupatèn Nganjuk, provinsi Jawa Timur.