Menyang kontèn

Tanjung, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tanjung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTanjung
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 6°52′24″S 108°51′44″E / 6.8734°S 108.86216°E / -6.8734; 108.86216Koordhinat: 6°52′24″S 108°51′44″E / 6.8734°S 108.86216°E / -6.8734; 108.86216
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
Kodhe laladan
administrasi
33.29.13

Tanjung iku kacamatan ing Kabupatèn Brebes.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.