Tanjung, Brebes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Tanjung
Kacamatan
Peta brebes.gif
Petha dunungé Kacamatan Tanjung
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Brebes
Cacah padunung -
Kapadhetan /km²

Tanjung iku kacamatan ing kabupatèn Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan :

ing sisih lor karo: Kutha Tegal
ing sisih kidul karo: Kacamatan Banjarharja lan Kersana
ing sisih kulon karo: Kacamatan Losari
ing sisih wétan karo: Kacamatan Bulakamba

Désa-désa[sunting | besut sumber]

  1. Karangreja
  2. Kedawung
  3. Kemurang Kulon
  4. Kemurang Wetan
  5. Krakahan
  6. Kubangputat
  7. Lemah Abang
  8. Luwung Gede
  9. Luwungbata
  10. Mundu
  11. Pejagan
  12. Pengaradan
  13. Sarireja
  14. Sengon
  15. Sidakaton
  16. Tanjung
  17. Tegongan
  18. Tengguli

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tanjung,_Brebes&oldid=1046217"