Kategori:Tokoh Jawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing kategori iki kamot tokoh-tokoh Jawa sing lair ing, urip ing utawa wigati kanggo Tanah Jawa. Saliyané iku uga ngamot tokoh-tokoh keturunan Jawa sing urip ing negara manca sajabaning negara Indonesia.