Joko Susilo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Joko Susilo
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joko Susilo
Dhuwur 1.67 m (5 ft 5 12 in)
Posisi main Asisten Pelatih
Katerangan klub
Tim saiki
Arema Indonésia
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1986-1987
1987-1988
1988-1989
1989-1990
1990-1992
1992-1995
1996-1997
1997-1998
1998-2003
Persikaba Blora
Persibo Bojonegoro
PPSM Magelang
Niac Mitra
Mitra Surabaya
Arema Malang
PSM Makassar
Persija Jakarta
Arema Malang
Tim dikemunah
2004-2006
2007-
Akademi Arema
Arema Indonésia (ast Pelatih)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Joko Susilo (lair ing Cepu, Jawa Tengah, 9 Dhésèmber 1970; umur 48 taun) ya iku sawijining Asisten Pelatih saka Suharno ing tim Arema Indonésia bersama Kuncoro lan Dwi Sasmianto. Nalika isih aktif main, dhèwèké ing posisi striker. Sawise gantung sepatu minangka juru main, Joko ganti profesi minangka pelatih lan diwiwiti ing Akademi Arema taun 2004-2006. Taun 2007, dhèwèké ditarik déning manajemen ing tim senior Arema minangka Asisten Pelatih kanggo byantu Miroslav Janu.

Gelar[besut | besut sumber]

  • Juara Galatama XII 1992/93
  • Juara Liga Super Indonésia 2009/2010 bersama Arema Indonésia (sebagai asisten pelatih)

Pranala njaba[besut | besut sumber]