Cepu, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Kaelih saka Cepu)
Jump to navigation Jump to search
Cepu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Cepu
Cepu is located in Jawa Tengah
Cepu
Cepu
Cepu is located in Indonésia
Cepu
Cepu
Koordhinat: 7°09′47″S 111°34′00″E / 7.16318°S 111.56669°E / -7.16318; 111.56669Koordhinat: 7°09′47″S 111°34′00″E / 7.16318°S 111.56669°E / -7.16318; 111.56669
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kodhe laladan
administrasi
33.16.05

Cepu iku kacamatan ing Kabupatèn Blora.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.