Menyang kontèn

Kunduran, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kunduran
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKunduran
Kunduran kapernah ing Jawa Tengah
Kunduran
Kunduran
Kunduran kapernah ing Indonesia
Kunduran
Kunduran
Koordhinat: 7°04′00″S 111°15′07″E / 7.0668°S 111.25196°E / -7.0668; 111.25196Koordhinat: 7°04′00″S 111°15′07″E / 7.0668°S 111.25196°E / -7.0668; 111.25196
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
Kodhe laladan
administrasi
33.16.13

Kunduran iku kacamatan ing Kabupatèn Blora.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.