Jepon, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jepon
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Jembar 10.742,335 ha.;
Cacah padunung 60.385 jiwa
Kapadhetan jiwa/km2

Jepon iku kacamatan ing kabupatèn Blora, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kacamatan iki dumunung ing sisih wétané Kacamatan Kutha Blora, kanthi tapel wates: ing sisih kulon karo Kacamatan Kutha Blora, lan Kacamatan Banjareja, ing sisih lor karo Kabupatèn Rembang, ing sisih wètan karo Kacamatan Jiken lan ing sisih kidul karo Kacamatan Kedhungtuban lan Kacamatan Randhublatung.

Jembar wewengkon kacamatan Jepon ana 10.742,335 Ha, dumadi saka: sawah 2.545,600 ha, pekarangan 1.179,430 ha, tegalan 2.183,648 ha, alas 4.768,915 ha, lain liya liya 94,790 ha.

Gunggung padunung : 60.385 Jiwa dumadi saka padunung lanang 29.961 Jiwa lan wadon 30.424 Jiwa

Kacamatan iki misuwur kanthi asil tetanèn arupa lombok abang lan asil kerajinan saka kayu jati.

Désa-désa[besut | besut sumber]

  1. Bacem
  2. Balong
  3. Bangsri
  4. Blungun
  5. Brumbung
  6. Gedangdowo
  7. Geneng
  8. Gersi
  9. Jatirejo
  10. Jepon
  11. Jomblang
  12. Kawengan
  13. Kemiri
  14. Ngampon
  15. Nglarohgunung
  16. Palon
  17. Puledagel
  18. Semampir
  19. Semanggi
  20. Seso
  21. Soko
  22. Sumurboto
  23. Tempellemahbang
  24. Turirejo
  25. Waru

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Gunggung sekolah: Taman Kanak-kanak 36, Sekolah Dasar 47, Madrasah Ibtidaiyyah 1, Sekolah Luar Biasa -, Sekolah Menengah Pertama 3, Madrasah Tsanawiyah 1, Sekolah Menengah Umum 1.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jepon,_Blora&oldid=1101741"