Menyang kontèn

Kradènan, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kradènan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKradenan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°19′18″S 111°23′59″E / 7.32175°S 111.39965°E / -7.32175; 111.39965Koordhinat: 7°19′18″S 111°23′59″E / 7.32175°S 111.39965°E / -7.32175; 111.39965
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
Kodhe laladan
administrasi
33.16.03

Kradènan iku kacamatan ing Kabupatèn Blora.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.