Persibo Bojonegoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Persibo Bojonegoro
Logo
Jeneng dawaPersatuan Sepakbola Indonésia Bojonegoro
ParabanLaskar Angling Darma
Naga Bergola
Yasa12 Maret 1949
StadhiyonStadion Letjen H. Soedirman
Bojonegoro, Indonésia
Momotan15,000
BakuPT. Pengelola Persibo Indonésia
MantriIndonésia Feryawan Widyanto Kodrat
MènèjerIndonésia M. Nur Yahya
PanglatihBrazil Paulo Camargo
LigaIndonésian Premier League
IPL Peringkat 3
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Current season

Persatuan Sepak Bola Indonésia Bojonegoro ya iku siji klub bal-balan Indonésia kang ana ing Bojonegoro, Jawa Timur, Indonésia. Klub iki duwé markas ing Stadion Letjen H. Soedirman, Kabupatèn Bojonegoro. Persibo duwé jejuluk Laskar Angling Dharma, dhene pendukunge dikenal kanthi istilah Boromania.

Pandukung[besut | besut sumber]

Boromania[besut | besut sumber]

Boromania ya iku organisasi uga identitas kanggo pendukung kesebelasan Persibo Bojonegoro. Boromaniaduwé organisasi pérangan kanggo suporter perempuan kang jenenge Boronita. Anggota Boromania uga beranekaragam saka golongan kang ora sekolah dugi golongan kang kuliah ing Perguruan Tinggi. uga kanthi latar belakang ékonomi lan profesi. Boromania duwé slogan "Salam Damai Bersaudara" utawa SADABE.",

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Persibo Bojonegoro Cithakan:Liga Prima Indonésia Cithakan:Sepak bola Ing Indonésia