R.M. Kusmuljono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
R.M. Kusmuljono
BangsaIndonésia Indonésia
PakaryanPengusaha

R.M. Kusmuljono ya iku pengusaha Indonésia ing mangsa sadurungé kamardikan nganti sawisé kamardikan utawa mangsa orde lama.[1] Dhèwèké ya iku pengusaha gedhé ing antarané pengusaha gedhé Indonésia liyané ing mangsa iku, kaya ta Hasyim Ning, Rahman Tamin, TD. Pardede, R. Rudjito, Sidi Tando, Agus Musin Dasaad, Soetan Sjahsam, Soedarpo Sastrosatomo lan liya-liyané.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Bridges to New Business: The Economic Decolonization of Indonésia Thomas J. Lindblad. Diakses 1 Juni 2013.
  2. Indonésia, the Rise of Capital Richard Robison. Diakses 1 Juni 2013.