Reisa Kartikasari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Reisa Kartikasari
Panggayuh gelar kontès kacantikan
Gambar:Reisa Kartikasari.jpg
Lair Reisa Kartikasari
(1985-12-28) Dhésèmber 28, 1985 (umur 33)
Kota Malang, Jawa Wétan
Pegawéyan Dhokter
Modhèl
Warna rambut Hitam
Warna mata Coklat
Gelar Puteri Indonésia Lingkungan 2010
Kompetisi
gedhé
Puteri Indonésia 2010
Runner-up I
Miss International 2011

Reisa Kartikasari (lair ing Malang, 28 Dhésèmber 1985; umur 33 taun) ya iku dhokter Indonésia kang uga minangka Puteri Indonésia Lingkungan 2010.

Biografi[besut | besut sumber]

Reisa ya iku dhokter lan uga modhèl. Dhèwèké nempuh pendhidhikan kedhokterane ing Universitas Pelita Harapan lan Universitas Indonésia. Dhèwèké miwiti karir ing jagating panglipur nalika mèlu kontès Puteri Indonésia, perwakilan saka provinsi D.I Yogyakarta. Ing kontès nasional mau, dhèwèké ana ing posisi juwara kaping loro, lan éntuk gelar Puteri Indonésia Lingkungan 2010.[1]

Dhèwèké uga mewakili Indonésia ing kontès Miss International 2011 ing tanggal 20 Oktober 2011 lan finale tanggal 7 November 2011 ing kutha Cheng Du, Cina. Ing ajang iki, Reisa kepéngin ngusung isu ngenani perdamaian donya sarta kabudayan Indonésia. Dhèwèké uga kepéngin ngusung tema ngenani Pray For Japan, sawisé Lindhu & Tsunami Jepang, 11 Maret 2011 kapungkur.[2]

Dhèwèké uga éntuk pangaji minangka Duta Energi Bersih.[butuh sitiran]

Reisa dhéwé adhi kandunge pengacara Dea Tunggaesti[butuh sitiran], saka OC Kaligis Advokasi, sanajan Reisa dhéwé ora ngerti sapa iku OC Kaligis.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]


Kang sadurungé
Zukhriatul Hafizah
Runner-up I Puteri Indonésia /
Puteri Indonésia Lingkungan /
Miss Indonésia International

2010
Kang sawisé
Liza Elly Purnamasari