Andrik Purwasito

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Andrik Purwasito Andrik Purwasito lair ing Trenggalek, Jawa Wétan 13 Agustus 1957.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Suwondo, Tirto. (2006). Antologi biografi pengarang sastra Jawa modern (Cet. 1 ed.). Yogyakarta: Adiwacana. ISBN 979-99604-8-7. OCLC 224862919.