Budhi Sarwono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Budhi Sarwono
Budhi Sarwono.jpg
Bupati Banjarnegara ka-15
Linggih
22 Mei 2017 – 22 Mei 2022
PrésidhènJoko Widodo
GubernurGanjar Pranowo
Syarifuddin (Pj.)
Ganjar Pranowo
LitnanSyamsudin
Kang sadurungéSutedjo Slamet Utomo
Prijo Anggoro BR (Pj.)
Kang sawiséSyamsudin (Plh.)
Rerincèn dhiri
Lair (1962-11-27) Novèmber 27, 1962 (umur 59)
Banjarnegara, Jawa Tengah, Indonesia
BangsaIndonesia
Parté pulitikIndependen
SisihanMarwi
Anak1. Lasmi Indaryani
2. Amalia Desiana
Wong tuwaSoegeng Boedhiarto (ayah)
Karolinna (ibu)
PanggaotaPengusaha
Pulitikus
AgamaIslam

Budhi Sarwono (lair ing Banjarnegara, 27 Novèmber 1962; umur 59 taun) yaiku politikus Indonesia katurunan Tionghoa sing ngejabat minangka Bupati Banjarnegara saka 2017 nganti 2022. Ia bebarengan karo Syamsudin sukses menangke pemilihan umum Bupati Banjarnegara 2017 kanthi suara sajumlah 285.117[1] lan dilantik bebarengan telu pasangan kepala daerah liyane dening Gubernur Jawa Tengah Ganjar Pranowo ing 22 Mei 2017.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "KPU - Portal Publikasi Pemilihan Kepala Daerah 2017". pilkada2017.kpu.go.id. Dibukak ing 2021-02-18.
  2. "Lantik Empat Kepala Daerah Baru di Jateng, Ini Ajakan yang Diberikan Ganjar Pranowo". Tribun Solo (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2021-02-18.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Kalungguhan pulitik
Didhisiki déning:
Prijo Anggoro BR (Pj.)
Bupati Banjarnegara
2017–2021
Diganti déning:
Syamsudin (Plh.)