Rochmat Wahab

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Prof. Dr. Rochmat Wahab, M.Pd., M.A.
Rektor Universitas Negeri Yogyakarta
Linggih
22 Maret 2013 – 22 Maret 2017
Kang sadurungéSugeng Mardiyanto
Rerincèn dhiri
Lair (1957-01-10) Januari 10, 1957 (umur 64)
Indonésia Jombang, Jawa Timur
Bangsa Indonésia
AlmamaterIKIP Bandung
University of Iowa
Universitas Pendidikan Indonésia
ProfésiDosen
AgamaIslam

Rochmat Wahab (lair ing Jombang, 10 Januari 1957; umur 64 taun ya iku Guru Besar sajeroning babagan ngèlmu Pendidikan Anak Berbakat ing Fakultas Ilmu Pendidikan, Universitas Negeri Yogyakarta[1]. Dhèwèké saikine njabat rektor Universitas Negeri Yogyakarta kanggo periodhe kapindhone 2013–2018[2], ketua III Ikatan Sarjana Pendidikan Indonésia (ISPI) masa bakti 2014-2019[3], ketua umum Asosiasi Profesi Pendidikan Khusus Indonésia (APPKhI) periode 2011-2015[4], lan ketua Pengurus Wewengkon Nahdlatul Ulama DIY mangsa bakti 2011-2016[5].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. UNY. "Prof. Dr. Rochmat Wahab, M.Pd.,MA".
  2. Bambang Unjianto. "Prof Rochmat Wahab Terpilih Lagi Jadi Rektor UNY".
  3. ISPI. "Pengurus Pusat PP ISPI 2014-2019".
  4. APPKHI. "Susunan Pengurus Pusat APPKHI Periode 2011-2015".
  5. PWNU DIY. "Struktur Organisasi".