Billy Syahputra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Billy Syahputra
LairBilly Syahputra
PakaryanPresenter, komedian
Taun aktif2013 - sekarang

Billy Syahputra (lair 16 Januari 1991; umur 28 taun), ya iku presenter lan komedian Indonésia. Dhèwèké ya iku adi kandhunge komedian, presenter, lan aktor Olga Syahputra.

Karier[besut | besut sumber]

Karier Billy ing donyaning hiburan nalika Billy nggenteni kakange, Olga kang absen syuting ing sapérangan program televisi jalaran lara. Billy tampil ing manéka acara televisi misuwur kaya ta "Yuk Kita Sahur", "Opera Van Java", "Suka-Suka Nizam", "Yuk Keep Smile", lan "Dahsyat".[1][2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Acara televisi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Komedian-bio-stub