Yuk Keep Smile

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Yuk Keep Smile (kacekak YKS) ya iku acara televisi sketsa komedi, kuis interaktif, lan game show kang digiyaraké déning stasiun televisi Trans TV. Acara iki ngudara sepisanan tanggal 31 Agustus 2013, lan minangka candhaké acara Yuk Kita Sahur, kang sadurungé digiyaraké minangka acara sahur ing Ramelan 2013. Format acara iki ya iku pertunjukan musik langsung, komedi situasi, kuis interaktif, talkshow, lan game show, kang dipandhu lan diisi déning manéka artis, kanthi nekanake bintang tamu kang béda saben dinane. Tayang saben dina jam 19.30 nganti 22.30, acara iki misuwur kanthi jogèd kang dikenal kanthi "Joget Caesar" kang diiringi lagu Asik Asik Joss lan Kereta Malam. Saliyané iku, saikine ana sapérangan jogèd kang ditambahake ya iku Joget Bang Jali Denny Cagur, Goyang Oplosan, lan Goyang Simalakama.

Pengisi acara[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]