Menyang kontèn

Rangga Almahendra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Dr. Rangga Almahendra, S.T., M.M. (lair ing Cilacap, Indonesia, 25 Januari 1981; umur 43 taun) yaiku dosen Fakultas Ekonomika lan Bisnis Universitas Gajah Mada (UGM).[1] Ia sinau ing Institut Teknologi Bandung, Universitas Gadjah Mada, lan WU Vienna.[2] Ia menika garwane Hanum Salsabiela Rais, putri Amien Rais. Bebarengan karo garwane, ia nulis buku-buku 99 Cahaya di Langit Eropa: Perjalanan Menapak Jejak Islam di Eropa, Bulan Terbelah di Langit Amerika, Faith and the City, lan I am Sarahza.

Ing budaya populer[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]