Rio Dewanto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rio Dewanto
Rio Dewanto.jpg
Pakaryan aktor

Rio Dewanto (lair 28 Agustus 1987) ya iku wong lanang kang duwé profesi artis filem lan artis sinétron ing Indonesia kang uga duwé bakat nyanyi lan nggambar.[1] Rio dikenal kanthi perane ing filem televisi sing difilemake ming salah siji stasiun televisi swasta ing Indonesia, kaya ta Cucu Menantu lan Kasih dan Amara.[2] Rio uga tau dadi figuran ing filem Ratu Kosmopolitan lan Pintu Terlarang. Taun 2011 Rio dadi pemeran utama ing filem kang digarap déning Hanung Bramantyo kanthi irah-irahan Tanda Tanya.[3] Pacare Atiqah Hasiholan iku wiwit ngukir tato pisanane kawit lulus SMA taun 2005. Ndilalahe dhèwèké éntuk restu saka wong tuwané kanggo nato. Saliyané tato ing tangan kiwane, uga ana tato ing dhadhane, ya iku tato gambar naga. Ing geger lan sikil uga ana. Sakabehing iku gambare ula amarga dhèwèké seneng karo kéwan ula.[4]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Kapanlagi.com Profil Rio Dewanto (kaundhuh tanggal 18 Juli 2011)
  2. hot.detik.com Rio Dewanto bonyok dipukul bodyguard (kaundhuh tanggal 18 Juli 2011)
  3. kapanlagi.com Rio Dewanto bangga payung merah raih award (kaundhuh tanggal 18 Juli 2011)
  4. Celebritu.okezone.com Bertato, Rio Dewanto tolak dicap kriminal (diundhuh tanggal 18 Juli 2011)