Abimana Aryasatya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Abimana Aryasatya
Barkas:115074 abimana-aryasatya 300 225.jpg
Jeneng liyaRoberthino
Pakaryanaktor,

Abimana Aryasatya (lair ing Jakarta, Indonésia, 24 Oktober 1982; umur 38 taun) ya iku aktor Indonesia. Sadurungé dadi Aktor panjenengané uga tau mèlu ing sinétron lupus atawis taun 90an ingkang misuwur kanthi jeneng Robertino, nanging amarga musabab pribadi panjenenganne banjur ngganti jenenge dadi Abimana.[1]

Karier[besut | besut sumber]

Abimana Aryasatya miwiti karier ing donya hiburan kanthi jeneng Roberthino. Ing taun 2011, panjenengané mèlu ing sajeroning filem Catatan (Harian) Si Boy.[2] B 2012, Banjur ing taun 2012 dadi tokoh baku ing filem Republik Twitter.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Nama Saya Abimana Bukan Robertino
  2. a b Profil Abimana Aryasatya, diakses pada 29 Dhésèmber 2011.

Pranala njaba[besut | besut sumber]