Sheryl Sheinafia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Sheryl Sheinafia
Latar wuri
Jeneng lair Sheryl Sheinafia Tjokro
Lair 4 Dhésèmber 1996 (umur 19)
Flag of Indonésia Jakarta, Indonésia
Jinis Musik Pop
Pakaryan Penyanyi
Instrumen Vokal, Gitar
Taun aktif 2011–saiki
Parusahan rekaman Musica Studios

Sheryl Sheinafia Tjokro (lair ing Jakarta, 4 Desember 1996; umur 19 taun). punika penyanyi nagara Indonesia. Panjenenganipun punika enom saka 5 siblings. Ing musik pisanan instrument ing sinau saka umur 5 taun 11 taun punika piano. Tertarik sinau gitar minangka katon pengawal sak lingkungan home asring muter gitar.

Kanthi fasilitas Youtube, Sheryl sinau gitar playing Techniques saka luar negeri uga seniman lokal. Sheryl iki banget inspirasi déning game Guitar Engineering John Mayer.

Kemampuan kang kanggo muter gitar lan nulis lagu, nggawe Basa Acin, pemilik Musica Studios kanggo mlebu marang nalika yuswanipun 14 taun. Kaya aku ana siji pisanan dirilis ing 2012. Lagu iku asil kang nggawe lan noto dibantu déning Irwan Simanjuntak. Kapindho siji, anduweni raos Silence uga kang nggawe lan dibukak ing Februari 2013. Raos Silence lagu arranger, Sheryl dibantu déning David Kurnia Albert kang bebarengan pamuter pribadi band keyboard Noah.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sheryl_Sheinafia&oldid=990546"