Via Vallen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Maulidia Octavia utawa luwih dikenal minangka Via Vallen (lair ing Surabaya, 1 Oktober 1991; umur 27 taun) yaiku penyanyi dangdut saka Indonésia.

Via wis miwiti karire nalika umur 15 taun. Panjenenganipun wonten ing dunya hiburan Indonésia asring dipunanggep sami kaliyan Isyana Sarasvati amargi mirip kaliyan rupanipun.[1] Via nduweni penggemar saka pirang-pirang kutha sing dijuluki Vyanisty lan diresmikake tanggal 24 September 2010. Lan saiki nyolo karir kanthi rilis tembang pertama Via kanthi judul 'Selingkuh' ing awal tahun 2015 lan terus nggawe luwih kondhang karo para patresnan musik ing Indonésia.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]