Karkono Partokoesoemo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kamadjaja

Karkono Partokoesoemo utawa mawa sesinglon Kamadjaja (Surakarta, 23 November 1915 - Ngayogyakarta, 4 Juli 2003[1]) iku siji sastrawan lan budayawan Jawa. Dhèwèké misuwur déning bukuné Zaman Édan (1964), bab Serat Kalatidha anggitan Ranggawarsitan saha terjemahané saka Serat Centhini (1978) ing basa Indonesia. Saliyané penulis, dhèwèké uga naté dadi wartawan.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]