Menyang kontèn

Muammar Z.A.

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Muammar Z.A.
LairMuammar Zainal Asyikin
(1954-06-14) Juni 14, 1954 (umur 70)
Indhonésia Pemalang, Jawa Tengah, Indonésia
Warga nagaraJawa
PakaryanQari lan Hafiz
Kyai, Haji, Hafiz lan Ustadz

Qari Muammar Zainal Asyikin (Arab: معمر زين العاشقين‎‎; lair ing Pemalang, Jawa Tengah, Indonésia, 14 Juni 1954; umur 70 taun) inggih punika salah satunggalipun Qari lan Hafiz internasional.

Pranala njaba[besut | besut sumber]