Saksang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Saksang

Saksang yaiku panganan khas Batak[1] kang digawé saka daging babi[2] kang dicacah lan diolah karo getih,[3] santen lan bumbu rempah liyané kayata : jeruk purut, tumbar, brambang, bawang, lombok, mrica, seré, jaé, laos, kunir, lan andaliman.[2] . Saksang iku menu wajib ing adat temantenan Batak. [4].

Réferènsi[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Saksang&oldid=861600"