Politeknik Negeri Makassar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Politeknik Negeri Makassar
Gambar:Logo PNUP.jpg
Diadegaké 1987
Jenis Universitas nagari
Rèktor DR. Pirman, MSi
Mahasiswa 2.500 (data taun 2011)
Lokasi Makassar, Sulawesi Kidul, Indonésia
Warna Hitam
Situs web www.poliupg.ac.id

Politeknik Negeri Makassar iku sawijining pawiyatan luhur nagari sing mapan ana ing Kutha Makassar, Sulawesi Kidul, Indonésia.

Sadurungé, perguruan tinggi iki arupa péranganing Universitas Hasanuddin (Unhas). Sanadyan wis nadeg dhéwé, kampus Peliteknik Negeri Makassar isih tetep dumunung ing pérangan sisih kulon Kampus Unhas.

Pranala njaba[besut | besut sumber]