Bahrain: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Ngowah ceb:Bahrayn dadi ceb:Bareyn
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Bahrain dadi tl:Barein)
c (r2.7.2) (Bot: Ngowah ceb:Bahrayn dadi ceb:Bareyn)
[[ca:Bahrain]]
[[ce:Бахрейн]]
[[ceb:BahraynBareyn]]
[[ckb:بەحرەین]]
[[crh:Bahreyn]]
25.160

besutan

Menu navigasi