Niger: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké yi:ניזשער
c (bot Menambah: fo:Niger)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké yi:ניזשער)
[[wo:Niseer]]
[[xal:Нигермудин Орн]]
[[yi:ניזשער]]
[[yo:Nìjẹ̀r]]
[[zh:尼日尔]]
1.553

besutan

Menu navigasi