Parembugan Naraguna:Avicennasis

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Panganggé Avicennasis, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

    Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:

    Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!

    Pras rembugan 03:43, 4 Agustus 2010 (UTC)

    Wiwiti parembugan karo Avicennasis

    Wiwiti parembugan anyar