Kulawarga basa Lampung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Rumpun basa Lampung)
Lampung
Asal Indonésia
Laladan Sumatra pérangan kidul
Panyatur asli
1.500.000 (1981) (tanpa surya)
Aksara Lampung, Aksara Latin
Kodhe basa
ISO 639-3 Either:
ljp – Lampung Api
abl – Lampung Nyo

Rumpun basa Lampung ya iku saklompok basa kang dicaturaké déning Ulun Lampung khususé ana ing Provinsi Lampung, kiduling Palémbang lan pasisir kulon Banten. Rumpun iki mapadeg saka :

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]