Basa Mandar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Mandar, iku minangka anak cawang basa Malayo-Polinesia, dicaturaké déning wong Mandar kang punjeré dumunung ing Provinsi Sulawesi Kulon, yaiku ing Kabupatèn Mamuju, Polewali Mandar, Majene lan Mamuju Lor. Saliyané ing tlatah mau, basa iki sumebar ing pasisir Sulawesi Kidul, Kalimantan Kidul, lan Kalimantan Wétan.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]