Basa Mandar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Basa Mandar, iku minangka anak cawang basa Malayo-Polinesia, dicaturaké déning wong Mandar sing punjeré dumunung ing Provinsi Sulawesi Kulon, ya iku ing Kabupatèn Mamuju, Polewali Mandar, Majene lan Mamuju Lor. Saliyané ing tlatah mau, basa iki sumebar ing pasisir Sulawesi Kidul, Kalimantan Kidul, lan Kalimantan Wétan.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]