Basa Betawi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Basa Betawi iku basa sing dipituturaké ing Nuswantara. Basa iki dipituturaké ing tlatah Jakarta lan saubengé. Basa Betawi iku bisa digolongaké minangka sawijining dialèk Basa Melayu.

Cithakan:Basa laladan ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Betawi&oldid=1056879"