Basa Betawi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Basa Betawi iku basa sing dipituturaké ing Nuswantara. Basa iki dipituturaké ing tlatah Jakarta lan saubengé. Basa Betawi iku bisa digolongaké minangka sawijining dialèk Basa Melayu.

Cithakan:Basa laladan ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Betawi&oldid=1056879"