Basa Batawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Basa Betawi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Batawi iku basa kang dipituturaké ing Nuswantara. Basa iki dipituturaké ing tlatah Jakarta lan saubengé. Basa Batawi iku bisa éwoning sawijining dhialèk Basa Malayu.