Basa Batawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Basa Betawi)

Basa Batawi iku basa sing dipituturaké ing Nuswantara. Basa iki dipituturaké ing tlatah Jakarta lan saubengé. Basa Batawi iku bisa éwoning sawijining dhialèk Basa Malayu.