Basa Badui

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Basa Baduy
Asal Indonésia
Laladan Gunung Kendeng, Rangkasbitung, Lebak; Pandeglang; Sukabumi.
Panyatur asli
20.000 (sensus) (tanpa surya)
Kodhe basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3 bac

Basa Baduy iku basa sing dipigunakaké suku Baduy[1]. Penuturé kasebar ing gunung Kendeng, Rangkasbitung, Lebak; Pandeglang; lan Sukabumi. Basa iki arupa sawijining dhialèk basa Sundha, saéngga kalebu sajeroning kulawarga basa Austronesia.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Badui - Ethnologue