Basa Badui

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cithakan:Infobox Language/IPA notice
Basa Baduy
Dituturaké ing Indonésia
Wilayah Gunung Kendeng, Rangkasbitung, Lebak; Pandeglang; Sukabumi.
Gunggung panutur 20.000 (sensus)
Rumpun basa Malayu-Polinesia
Kodhe basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3 bac

Basa Baduy iku basa kang dipigunakaké suku Baduy[1]. Penuturé kasebar ing gunung Kendeng, Rangkasbitung, Lebak; Pandeglang; lan Sukabumi. Basa iki wujud sawijining dhialèk basa Sundha, saéngga kalebu sajeroning kulawarga basa Austronesia.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Badui - Ethnologue