Pratélaning basa ing Jawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Dhaptar Basa ing Jawa)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki basa-basa kang dituturaké ing Pulo Jawa, Indonésia

  1. Basa Baduy
  2. Basa Batawi
  3. Basa Indonésia Peranakan
  4. Basa Javindo
  5. Basa Jawa
  6. Basa Kangean
  7. Basa Madura
  8. Basa Using
  9. Basa Pecok
  10. Basa Sundha
  11. Basa Tengger