Brunéi Darussalam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Brunei Darussalam)

Cithakan:Brunei infobox Brunei Darussalam iku nagara ing Asia Kidul-Wétan. Kutha krajané ya iku Bandar Seri Begawan. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana ....

Pranala njaba[besut | besut sumber]