Brunéi Darussalam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Brunei Darussalam)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Brunei Infobox Brunei Darussalam iku nagara ing Asia Kidul-Wétan. Kutha krajané ya iku Bandar Seri Begawan. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana 3000 km2.

Pranala njaba[besut | besut sumber]