Kulawarga basa Lampung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lampung
Asal Indonésia
Laladan Sumatra pérangan kidul
Panyatur asli
1.500.000 (1981) (tanpa surya)
Aksara Lampung, Aksara Latin
Kodhe basa
ISO 639-3 Either:
ljp – Lampung Api
abl – Lampung Nyo

Rumpun basa Lampung ya iku saklompok basa kang dicaturaké déning Ulun Lampung mligi ana ing Provinsi Lampung, kiduling Palémbang lan pasisir kulon Banten. Rumpun iki mapadeg saka:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]