Menyang kontèn

Malawi: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan (2)
(éjaan, replaced: bagéyan → pérangan, Presiden → Présidhèn (2))
(éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan (2))
 
time_zone_DST = |
utc_offset_DST = +2 |
cctld = .mw |
calling_code = 265 |
footnotes=
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan nagara]]
* [[DaftarPratélan nagara miturut bawana]]
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan