Kuncèn, Padangan, Bajanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuncen
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Bojanegara
Kacamatan Padangan
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Kuncèn iku désa ing Kacamatan Padangan, Kabupatèn Bojanegara, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia. Désa iki wewatesan ing sisih lor karo Bengawan Sala, ing sisih wétan karo désa Kebonagung, ing sisih kidul karoSanareja lan désa Ngasinan, ing sisih kulon karo désa Padangan lan désa Cendana. Amarga dumunung ing gisiking Bengawan Sala, mula désa ini sok katerjang banjir yèn Bengawan Sala nuju rob. Désa iki uga dumunung ing dalan gedhé Cepu-Surabaya.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Padangan, Bajanegara, Jawa Wétan

Désa/Kalurahan: Banjarja | Cendono | Dengok | Kebonagung | Kendung | Kuncen | Ngasinan | Ngeper | Ngradin | Nguken | Padangan | Sidareja | Prangi | Purwareja | Sanareja | Tebon