Menyang kontèn

Sukasèwu, Bojanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sukasèwu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukosewu
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°14′57″S 111°55′51″E / 7.24922°S 111.93096°E / -7.24922; 111.93096Koordhinat: 7°14′57″S 111°55′51″E / 7.24922°S 111.93096°E / -7.24922; 111.93096
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
Kodhe laladan
administrasi
35.22.24

Sukasèwu iku kacamatan ing Kabupatèn Bojanegara.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.